eTwinning Projesine Katıldık

eTwinning Projesine Katıldık

07.03.2021 201

Okul Müdürümüz Emrah ŞAKALAR, eTwinning projelerinin okulumuzda yaygınlaşması adına 'Kitap Ç-O-K' projesine okulumuz adına üye oldu.

Projenin kısa özeti şöyle;

"Öğrencilerimize kitap okuma alışkanlığı kazandırmak ve okuyacağı kitapları seçme konusunda yaşadıkları zorluğu aşmalarına yardım etmemiz gerektiğini gördük. Onlara arkadaşlarının okuduğu kitaplara daha yakından bakabileceği, içeriğine ve kendi akranlarının gözünden kitapları tanıyabileceği bir fırsat oluşturmak istedik. Bunun için okuduğu kitaptan sonra düşüncelerini, yazarla ilgili görüşlerini, kitap değerlendirmelerini öğrencilerimiz yazacaklar. Daha sonra kitap için kapak tasarlayıp ve kitapta en etkileyici buldukları sahneleri çizerek arkadaşlarıyla paylaşacaklar"

Proje kapsamında ilk ay çalışmaları olan tanıtım videosu hazırlama, afiş ve poster hazırlama gibi etkinlikleri yerine getirdik.

Proje için hazırladığımız logo

07-03-2021

Hazırladığımız afiş

 

07-03-2021

 

Proje Tanıtım videomuz:

 

 

 

 

 

Öğrenci ekibimiz: projeye 3. sınıflardan 7 öğrencimiz katılıyor, ders içi uygulamalarda destek veren Sınıf Öğretmenimiz Tuba Aslan'a teşekkür ederiz.

 

İLETİŞİM

Adres:
DOĞAN MAH. ÖĞRETMEN SERHAN ÖZTÜRK CAD. DOĞAN KÖY ŞEHİT UĞUR KARTAL ILKOKULU BLOK NO 3 İÇ KAPI NO 1 ELBİSTAN / KAHRAMANMARAŞ


Telefon
(344) 421 2046


e-Posta Göndermek İçin Tıklayın